tuinschuurtje met afdak

Je wil iets doen met die ruimte in je tuin waar je eigenlijk nooit gebruik van maakt? Een tuinschuurtje kan de oplossing zijn. Je hebt zo extra opslagruimte, een plek voor de fiets en als je het slim aanpakt zelfs een extra zitplek. Als je dat laatste wil realiseren dan moet je kiezen voor een tuinschuurtje met afdak.

Zomers buiten zitten

tuinschuurtje met afdak

We weten allemaal hoe lekker het is om in de zomer buiten te zitten, te eten en bezoek te ontvangen. Maar is het ook haalbaar? Niet elke zomer in ons land is even droog. Sterker nog: soms het bloedheet en toch regent het. Heel jammer als je dan niet buiten kunt zitten, toch? Daarom kies je dus voor een tuinschuur met overkapping. Ook als het druppelt kun je heerlijk buiten zitten en uit de regen.

Welk soort tuinhuisje?

Kies altijd voor een duurzaam materiaal als je een tuinschuurtje uitzoekt. Het schuurtje staat namelijk buiten en heeft dus veel te verduren. Niet alleen het zonlicht kan het schuurtje aantasten maar ook sneeuw, regen, hagel, rot, schimmel en insecten zijn niet goed voor het materiaal. Hout is een duurzame keuze maar kunststof kan dat ook zijn. Als je voor hout kiest, zorg dan dat het geïmpregneerd hout is.