Zadelstoel voor een goede werkhouding

Een zadelstoel zorgt ervoor dat het lichaam op de juiste manier in balans blijft. Met name wanneer je aan het werk bent zul je merken dat je op een gegeven moment last krijgt van je rug. De stoel waar jij dan op zit is niet geschikt voor het lichaam. Deze stoel is geschikt voor een ieder om het werk op de juiste manier uit te kunnen voeren. Zelf was ik hier ook al die tijd naar opzoek. Werkzaam als tandarts bij een groot praktijk. Echter begon ik voor een paar maanden terug te merken dat mijn rug ook wat ouder is geworden. Steeds vaker ging ik met pijn in mijn rug naar huis toe en daar baalde ik behoorlijk van. Zodoende ben ik mij eens gaan verdiepen in de stoel waarop ik zit als ik aan het werk ben.

De zadelstoel is toch een stuk beter

zadelstoel

Aangezien ik graag het werk wil blijven doen, heb ik ervoor gekozen om een zadelstoel aan te gaan schaffen. Mijn zoektocht op het internet leidde mij naar de website van Ergoquip. Dit bedrijf beschikt over een ruim assortiment met diverse stoelen. Zelfs voor onze wachtkamer is het mogelijk om hier stoelen aan te schaffen. De kosten zijn aan de lage kant en dat is ideaal. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen.