Ben jij van plan om een appartement huren van een particulier in Haarlem, dan moet je eens op de website van Hestiva kijken. Dit bedrijf verzamelt iedere dag het aanbod wat de verhuurders in de aanbieding hebben. Je kan op deze website de aanbieders aanklikken en zelf kijken wat zij hier in de aanbieding hebben. Bij de meesten kan je een gratis account aanmaken. Echter heb je dan wel beperkte mogelijkheden. Voor nog geen €20,- per maand kan je het volledige aanbod per aanbieder bekijken. Sommige aanbieders rekenen een goedkoper tarief, maar dat is aan jou de keuze om hier wel of niet voor aan te melden.   een appartement huren van een particulier in Haarlem

Ga een appartement huren van een particulier in Haarlem

De website van Hestiva heeft mij uiteindelijk zeer goed geholpen. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid om een een appartement te huren van een particulier in Haarlem. Wat mij niet eerder was gelukt, omdat ik vaak net naast de boot viste. Op deze website kreeg ik meteen het actuele aanbod te zien en kon ik meteen reageren als er iets tussen zat. De allereerste reactie die ik had gegeven, was meteen raak. Nog geen maand later kon ik de sleutel al ophalen, van mijn nieuwe woning.