Wat zijn de NEO SHARES?

Een ander verschil is dat Ethereum geen aandelen uitgeeft, maar alleen de Ether (ETH) tokens voor het betalen van de GAS-rekening. NEO heeft in totaal 100 miljoen aandelen (voorheen AntShares – ANS) ingebouwd in de NEO blokketen. Een NEO aandeel is een eigendomsrecht van de blockchain.

Je kunt deze dan ook niet opdelen. Je kunt alleen hele NEO aandelen aanhouden. Deze aandelen geven ook recht op dividend. Dividend wordt uitbetaald in de vorm van NEO GAS (voorheen AntCoins – ANC).

De NEO shares worden gebruikt voor verkiezingen, boekhouding en het genereren van NEO ‘coins’ als dividenden. NEO shares zouden in deze laatste betekenis beschouwt kunnen worden als mining-rigs. De aandelen delven de NEO GAS tokens.

Wat zijn de NEO GAS tokens?


De NEO GAS geven een gebruiker het recht om slimme eigendommen en contracten uit te geven op de NEO blokketen en stellen de gebruiker in staat om bepaalde gebruikerskosten te betalen. De bedoeling is dat deze direct met fiat geld kan worden afgerekend. Dit is ook een cruciaal verschil.

Bij Ethereum reken je de GAS kosten af met Ethers. Bij NEO reken je de NEO GAS kosten af met de Chinese Renminbi of een andere valuta. NEO GAS is een deelbare rekeneenheid en kan tot maximaal 8 punten achter de komma (0.00000001) worden opgedeeld.

Maak hier een gratis NEO wallet aan