Vakwerk met 3d buizenlaser

Ik neem veel klussen aan in fabrieken waar ik veel werk met buizen. De buizen die we gebruiken zijn van hoogwaardig materiaal en moeten voor iedere klus op maat gemaakt worden, dat doen ze hier voor me met een 3d buizenlaser. En die samenwerking verloopt prima, hoewel ik best kritisch ben. Ik hou van vakwerk voor een scherpe prijs. Geen facturen achteraf. Duidelijkheid vooraf over de klus en wat het mij gaat kosten. Ik moet ook naar mijn opdrachtgever aangeven wat hij kwijt gaat zijn. Anders heb je achteraf gezeur en dat kost altijd geld. Maar hier is die communicatie prima. Ik stuur alle instructies door wat er moet gebeuren en wat wanneer klaar moet zijn. Dat werkt prima. Het zijn vakmensen hier. En als ik een spoedklus heb dan wordt die ook nog gewoon snel opgepakt.

Aanrader

Als je zoals mij te maken hebt met specifieke klussen dan heb je ook bedrijven nodig die met je meedenken en samen kom je tot een mooi opgeleverde klus. Dit bedrijf zie ik als een partner voor mij. Omdat ze doen wat ze beloven. Daar hou ik van. Aanrader dit.

Tagged on: , ,