Tuin kist voor speelgoed

Ik zat al een tijd verveeld met al het speelgoed van mijn kinderen in de tuin. Omdat het steeds lastig was om al het speelgoed binnenshuis te brengen, was ik op zoek naar een grote box of tuin kist om alle rommel mooi in op te bergen. Toen ik de tuinkisten van Propetto vond, vond ik plots de ideale opbergingsoplossing voor mijn kinderen hun spullen én eentje die mooi in onze kleine tuin past. Na het spelen bergen ze hun bal, waterspelletjes of eender wat op. En wat belangrijk is voor mij, is dat de kist gebruiksvriendelijk is voor mijn kinderen. Ze weten hoe het te gebruiken en de kist kan niet zomaar dichtklappen, wat ons pijnlijke vingertjes bespaart.

Extra zitplaats met een tuin kist

Hiernaast komt mijn kist nog op een andere manier van pas. Als ik bezoek in de tuin heb voor bijvoorbeeld een BBQ of etentje, gooi ik snel wat kussens of dekens op de kist om zo extra zitplaatsen voor mijn gasten te creëren. Omdat dit in de zomer wel regelmatig voorkomt, denk ik er momenteel zelfs over na om nog eentje aan te kopen zodat ik een zithoek kan creëren voor mijn gasten.

Tagged on: , ,