Stofafzuiging

Woont of werkt u in een omgeving waar veel stof rond heerst en wilt u dat veranderen? Dan is de stofafzuiging van Euro Manchetten het product dat u hierbij gaat helpen. Bij Euro Manchetten vindt u producten die zeer geschikt zijn voor lucht en stoffiltratie. 
De filters van Euro Manchetten zijn van een zeer hoge kwaliteit en perfect voor stoffige omgevingen. De filters zijn opgebouwd uit enkelvoudige of meervoudige lagen. 
Wanneer u een stofafzuiging aanschaft via Euro Manchetten wordt er een ontwerp gemaakt waardoor er een maximaal filteroppervlak wordt bereikt. Met de vakkennis en deskundigheid weten de medewerkers welke viltsoort ze hiervoor moeten gebruiken om het maximale resultaat te behalen.

Toonaangevend Stofafzuiging

Euro Manchetten heeft een reputatie hoog te houden wanneer het om stofafzuiging gaat. Het bedrijf staat zowel binnen als in het buitenland bekend als meest toonaangevende producent. Euro Manchetten focust zich voornamelijk op de Benelux maar heeft onlangs zijn werkzaamheden uitgebreid naar deelmarkten in Amerika, Europa en zelfs in Oceanië.

De juiste keuze  

Zelf werk ik als medewerker in de industrie branche. Daar hebben wij zeker gemerkt dat ademhaling soms een probleem kan worden in verband met het stof dat in de lucht zweeft. Het ijzer waar wij veel mee werken kan deeltjes loslaten waardoor er tegelijkertijd ook een onaangename geur komt. Door de nieuwe aangeschafte stofafzuiging wordt alles veel beter gefilterd en hebben wij zelf veel minder te maken met de slechte geur en de stofdeeltjes die niet meer in de lucht zweven.