Lees hier over de hoed vrouw en bekijk de hoeden voor vrouwen bij Hatland. Als je de collectie bekijkt dan zal je opvallen dat het gangbaarder en functioneler is, dan de hoeden die te zien zijn tijdens Prinsjesdag. De hoed is ook een functioneel kledingstuk en niet alleen voor de sier. In deze tekst aandacht voor het belang van het dragen van hoeden als het hoog zomer is, en een muts in de winter. Hatland biedt veel keuze. Als je de collectie kijkt dan zal je zien dat de Veralinn totaal anders is dan de Vanwijck en de Leonora en de andere hoeden.

Bescherm het hoofd wanneer het nodig is

De hoed vrouw is niet alleen een accessoire. Het hoofd is gevoelig. Tijdens zomerse hitte kun je bevangen worden. Je bent dan bevangen door de hitte, een zogeheten zonnesteek. Extra schaduw op het hoofd creëren kan dat voorkomen door het dragen van een zomerhoed met een lichte kleur. Het tegenovergestelde komt ook voor, en dat is onderkoelen via het hoofd. Nu hangt dat meestal samen met nat haar, maar voor de zomer een goede hoed vrouw en in de winter een goede muts is geen overbodige luxe. Een accessoire is alleen maar mooi, een hoed en een muts is meer dan mooi.

Bekijk de collectie van Hatland want zij hebben meer dan hoofddeksels

Als je de site bekijkt, dan zal je opvallen dat die overzichtelijk is. Aan de linkerkant zie je filters wat voor hoed je graag wil hebben. Je kan daar selecteren het materiaal, de seizoenen, kleur, enzovoort. Bovenaan de site staat de navigatie, en daar kun je selecteren wat voor item je wil zien. Daar kun je doorschakelen naar inderdaad mutsen, maar ook handschoenen. In die navigatie staat ook sale. Misschien tref je daar die leuke aanbieding aan? Bijvoorbeeld die zomerhoed die enkel nog in jouw maat te verkrijgen is omdat de andere maten uitverkocht zijn? Bekijk de site.