Op zoek om naar vluchtvertraging claimen

Een aantal dagen geleden hebben wij een erg lange vertraging op het vliegveld opgelopen omdat er iets mis was met ons vliegtuig. Daarom gingen we op het internet op zoek naar vluchtvertraging claimen om een vergoeding te krijgen voor de vertraging die wij hadden opgelopen.

Website van Airline Refund

Toen we op het internet op zoek gingen naar vluchtvertraging claimen kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund.


Erg lage commissiekosten

Toen we terecht kwamen op de website van Airline-Refund kwamen we terecht op een website die erg goed en overzichtelijk is. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over de dienst die zij leveren. Ze hanteren onder andere in vergelijking tot andere bedrijven erg lage commissiekosten. Dit vonden wij super aantrekkelijk waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk en uitgebreid geholpen en ontvingen binnen een aantal dagen een vergoeding voor de vertraging die we hadden opgelopen. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die opzoek is naar een vergoeding voor de vertraging van een vlucht.

Tagged on: ,