De materialen waarvan mc gregor schoenen zijn gemaakt, zorgen ervoor dat je snel merktrouw blijft. De verschillende leersoorten en het hoge draagcomfort blijf je je lang herinneren. En daarnaast zien de schoenen er ook nog eens heel modieus uit.

Draagcomfort

Zeker als je een keer een McGregor schoen aan je voet hebt gehad, dat vergeet je niet snel meer. Even een rondje door de winkel lopen, of een rondje door de woonkamer als je online bestelt, geeft je snel zekerheid. Deze wordt het! De schoen sluit precies aan op je voet en voelt daardoor als een tweede huid die je beschermt tegen kou en andere invloeden van buiten. Door de duurzame materialen die McGregor gebruikt voor de schoenen ben je verzekerd van een lang en goed draagcomfort.

Hoogwaardige materialen

De schoenen van McGregor zijn gemaakt van leer en suède. Suède is een leersoort waarbij de binnenkant van het leer zichtbaar is. Kenmerkend voor suède is de kleine ‘haartjes’ die de schoen een chique uitstraling geven. Zeker de combinatie van leer en suède geeft een modieus resultaat doordat de verschillende texturen met elkaar gecombineerd zijn. Daarnaast heeft McGregor ook schoenen van alleen leer of enkel suède.