Een kanten jurk zwart kopen

Elk jaar ga ik met mijn vader, zussen en broers uiteten. We doen dit al 20 jaar lang. Nu mijn vader al flink op leeftijd is, word het etentje ook steeds belangrijker voor me. Zo zie ik het steeds weer als mooie herinnering. Daarom vind ik het belangrijk om tijdens het etentje ook goed voor de dag te kunnen komen. Ik besloot om een kanten jurk zwart te kopen. Het enige wat ik nog nodig had daarvoor, was een goede en betrouwbare site. Ik wist mijn god niet waar ik die kon vinden, gelukkig wist mijn zus dat wel.

‘’Uiteindelijk kocht ik hem dan toch’’

Lucasa Fashion

Ik ben samen met mijn zus achter de computer gaan zitten. Mijn zus typte de site Lucasafashion.nl in. Zij wilde ook nog een leuk jurkje hebben dus dat kwam al helemaal goed uit. Wat wel vervelend was, was dat mijn zus en ik precies de zelfde smaak hebben. Gelukkig kocht zij een rode jurk en besloot ik om een kanten jurk zwart te kopen. Een kanten jurk zwart kopen doe je niet zomaar dus ik dacht er heel eventjes goed over na. Uiteindelijk kocht ik hem dan toch. Na een paar dagen ontvingen ik en mijn zus de bestelling. Ik opende het pakket en begon meteen met het passen van de jurk, mijn zus deed dit ook. Heel wonderbaarlijk paste we beide de jurkjes!