Je hebt wel vaker gehoord over mensen die hun tuin een bepaalde thema meegeven. Dit is ook het geval bij ons. Wij hebben gekozen voor een palmboom tuin. In deze tuin kan je dus verschillende bomen zien. Het mooie is dat al deze bomen een soort van palmbonen zullen zijn. wij willen al langer een tropisch gevoel geven aan onze tuin. Via deze palmbonen is dit wel echt goed gelukt. Wij horen ook vaker dat de manier van werken ons wel echt helpt bij het verbeteren van de palmboom tuin. We zijn zeer gedreven en maken er ook het mooiste van.

Tuin helemaal vol

Je wilt natuurlijk wel dat je tuin er goed uitziet. Het lijkt erop dat de manier hoe wij onze tuin hebben ingericht echt goed in de smaak valt bij de buren. We zien regelmatig buren staren naar onze tuin. Zij willen natuurlijk ook een palmboom tuin. Dit gevoel kan je namelijk nergens vandaan halen. Als het warm weer is, dan zijn wij te vinden in onze tin. De palmboom tuin geeft mij een soort van schaduw zodat ik geen parasol meer hoef aan t e schaffen. Wij zijn zo tevreden met onze palmboom tuin.

Hard tuinieren brengt resultaat

We hebben wel hard gewerkt om onze palmboom tuin af te krijgen. Het groeien van de palmbomen is wel een taakje op zich. Het maakt ons ook wel uit hoe deze worden gebouwd. Wij vinden het af en toe wel lastig hoe deze moesten groeien. We gingen steeds vaker kijken naar nieuwe methodes voor het planten. Je hebt namelijk zoveel verschillende plantmethodes dat wij niet wisten wat wij deden. Gelukkig was er nog sociale media zodat wij konden kijken wat de beste oplossing was. De palmboom tuin staat nu inmiddels gereed en de mensen die hem hebben gezien zijn er zeer tevreden mee.