Logo footlogics

Een hielspoor behandeling kan veel of weinig tijd kosten, dat ligt aan de soort behandeling die je krijgt. Je hielspoor laten behandelen is erg belangrijk. Want hoe langer de hielspoor niet behandeld is, hoe langer het herstelproces zal zijn.

Logo footlogicsFysiotherapie behandelingen

Bepaalde fysiotherapie behandelingen kunnen helpen om een hielspoor te laten verdwijnen. Hoelang deze behandelingen duren, hangt ervan af hoelang je een hielspoor hebt. Succes is niet gegarandeerd, het kan zijn dat je over moet gaan op Shockwave therapie.

Shockwave therapie

Shockwave therapie klinkt tamelijk heftig. Bij deze therapie wordt met behulp van een behandelpistool shockwaves naar de behandelplek gezonden. Deze schokgolven kunnen de kalk die in je hiel opgehoopt is kapot maken. De kalk die afbrokkelt kan je lichaam zelf gewoon opruimen, daar merk je niets van. De behandelduur is kort vanwege de effectiviteit, maar de behandeling is wel pijnlijk.

Speciale inlegzooltjes

Footlogics heeft speciale inlegzooltjes ontwikkelt voor hielspoor. Deze kun je zo gebruiken of in combinatie met fysiotherapie of shockwave therapie. Deze zooltjes verminderen de pijn van hielspoor. Vele mensen gebruiken deze om pijn te verminderen en tijdens of na de behandelingen.