Muziek kent geen leeftijd
Wie van muziek houdt moet een bruiloft met dj overwegen. Het klinkt alsof je een soort techno feest wil gaan vieren op jullie mooiste dag maar niets is minder waar; een dj is een echte verrijking van jullie bruiloft. Muziek kent namelijk geen leeftijd, en jullie hebben hoogstwaarschijnlijk een heel uitgesproken muzieksmaak. Dj’s zijn er in meerdere categorieën; jullie kunnen er zeker een vinden die bij jullie past.

Een vintage dj huren
Wil jij een dj die op de achtergrond zijn muziek speelt en daarbij put uit een grote vinyl collectie, dan is een vintage dj een geweldig idee. Voordeel van deze dj is dat hij zowel de muzieksmaak van jongeren als die van ouderen in zijn repertoire heeft zitten. Het is dan ook een prima sfeermaker voor een bruiloft waarbij de hele wederzijdse familie aanwezig is. Ook wanneer jullie zelf al wat ouder zijn is dit een prima keuze. Je kan het echter ook grootser aanpakken.

Een symfonische dj

Er zijn ook dj’s die samenwerken met een muzikant. Dat is een geweldige combinatie bij een bruiloft. Wanneer jij gaat voor de sfeer van een live violist bijvoorbeeld met een dj, dan kan je deze combinatie inhuren. Dit soort dj’s zijn er in meerdere varianten; ze werken samen met een enkele muzikant maar ook met een klein muziekgezelschap. Twijfel je over de keuze voor een soort dj, dan is het goed om vooraf te vergelijken.
Een evenementenbureau met keuze
Wil jij een dj inhuren maar weet je de wegen niet te bewandelen om dat te doen, dan is het een geweldig idee om eerst een evenementenbureau in te schakelen. Zij werken alleen samen met muzikanten en dj’s die bewezen een goede kwaliteit leveren. Daarnaast hebben ze een keur aan dj’s in hun bestand staan waar jij uit kan kiezen. Men kan jou helpen bij de keuze voor een goede dj en daarnaast wordt er bemiddeld bij het inhuren van een dj. Op die manier krijgen jullie op de bruiloft een dj naar wens, en zijn jullie er zeker van dat de sfeer er de hele avond goed in zit. Ook als het tegen zit en er onverwacht een vervanging moet worden geregeld. Het evenementenbureau neemt deze zorg voor jullie uit handen zodat jullie alleen nog hoeven te genieten.