Geborduurde shirts

Tegenwoordig zie je veel bedrukte shirts, wat er ook leuk uitziet, maar in mijn ervaring vaak sneller lelijk wordt en niet echt de uitstraling gaf waar ik naar op zoek was.

Ik vind de uitstraling van een shirt borduren net wat professioneler en chiquer. Het blijft ook lang mooi. Bedrukken geeft voor mij meer een lopende band gevoel, terwijl borduurwerk je het gevoel van iets unieks geeft. Werk van een vakman.

Logo en namen

Ik wilde graag voor alle trainers van de groep een geborduurd shirt met ons logo, voor een uniforme uitstraling. Maar wel op elk shirt de naam van de trainer. Gelukkig zijn ze daar flexibel genoeg in. Het logo staat in het groot op de achterkant van het shirt, terwijl ons mini logo en de naam van de trainer op het borstzakje staan.

Zo weten de kinderen en ouders tenminste direct bij wie ze terecht kunnen met vragen. Het borduurwerk op de shirts blijft, ondanks de zwembaddampen, nog steeds erg mooi. Ik had van een paar andere clubs bedrukte shirts gezien die bij de hoeken al losliet, dus ik ben zeker blij met mijn keuze voor borduurwerk.

Tagged on: , ,