Geboortekaartje online maken

Geboortekaartje online maken, is erg leuk om te doen. Hierdoor kun jij jouw persoonlijke geboorteaankondiging maken. Wat zo leuk is aan deze website, is dat je eenvoudig gebruik kunt maken van de ontwerptool. Je kunt direct aan de slag gaan om tot de gewenste stijl te komen. Zelf heb ik van deze optie gebruik gemaakt en omdat ik zo’n tevreden klant ben van dit bedrijf. Wil ik deze aanrader delen met de lezer van dit blog. Uiteraard kun je ook kiezen uit aankondigingen die al voor je zijn ontworpen. 

 

Geboortekaartje online maken

 

Geboortekaartje online maken, leuk om te doen

Een geboortekaartje online maken is erg leuk om te doen. Wanneer je klaar bent met jouw ontwerp dan is het mogelijk om een proefafdruk te bestellen. Deze is gratis en je kunt direct zien of je tevreden bent met jouw ontworpen kaartje. Wat mij opviel is dat de kwaliteit van het papier erg mooi is. Ook mijn ontwerp was erg mooi en netjes afgedrukt in de juiste kleurverhoudingen. Toen ik de proefafdruk in mijn handen had, wist ik dat de geboortekaartjes nu ook doorgestreept konden worden op de “to do list”. Mijn man was namelijk net zo enthousiast als ik en wij vonden het lastig om het kaartje niet direct aan iedereen uit onze omgeving te laten zien. 

Geboorte