Al enige tijd opzoek naar een fysio rondom Kerkrade? Kom een langs bij Rugcentrum Parkstad. Zij bieden u vrijblijvende hulp aan om u klachten te verhelpen.

Lees hier meer over Fysiocentrum rondom Kerkrade

Rugcentrum Parkstad is een fysiopraktijk met vele kwaliteiten. Niet alleen nek en rugklachten worden hier behandelt maar ook andere gewrichten en spiergroepen komen hier aan de beurt. Zij bieden u de nodige tijd en aandacht om uw klachten te verhelpen. Er wordt gewerkt met ervaren fysiotherapeuten en chiropractors. Het is namelijk belangrijk dat de juiste behandeling of diagnose wordt vastgesteld. Anders probeer je namelijk klachten te verhelpen die je wie weet alleen nog maar erger maakt. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de juiste behandelingen worden toegepast, dit komt omdat wij ervaren mensen in dienst hebben met de juiste kennis. Dus heeft u bepaalde klachten? wacht dan niet en neem dan nu contact op!

Lees hier meer over ervaringen met fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad

Zelf ben ik patiënt bij Rugcentrum Parkstad, ik heb namelijk meerdere pijntjes in mijn rug die verholpen moesten worden. Zij hebben mij daarin tot nu toe goed in begeleid en gesteund. De tijd en aandacht die zij aan mij besteden is erg prettig. Allereerst wordt er een stappenplan gemaakt wat en hoe je behandeld gaat worden. Hierdoor is het voor u zelf ook overzichtelijk wat er nou precies gaat gebeuren. Ik vind deze praktijk zeer prettig en hij is zeker aan te raden als u in de omgeving Kerkrade woont!