Fitter dankzij een zit sta werkplek

Als manager van een administratiekantoor ben ik veel bezig met het welzijn van mijn personeel. Mijn eerste gedachte bij de trend ‘een zit sta werkplek’, was echter een combinatie van verbazing en nieuwsgierigheid. Zou dit het ziekteverzuim daadwerkelijk verminderen? Wie niet waagt, wie niet wint, aldus heb ik het geprobeerd. De reacties van het personeel zijn nog altijd lovend en ik ben erg blij dat we dit een kans gegeven hebben! Het personeel geeft aan de mogelijkheid tot afwisselen in staan en zitten erg prettig te vinden. Ze kunnen het bureau naar eigen behoefte instellen en afwisselen indien gewenst. Zo wordt een dag werken niet alleen gezonder (het verliezen van gewicht is een grote behoefte bij veel kantoorpersoneel), het zorgt ook voor meer energie! Het houdt ons personeel alert en gemotiveerd.

Het ideale bureau

Wij hebben gemerkt dat de definitie van ‘een fijn bureau’ voor iedereen anders is. Ik ben daarom erg blij met het grote aanbod bureaus van De Kantoorinrichter. Door de grote variatie was het voor ons mogelijk om diverse soorten aan te schaffen, zodat al ons personeel een bureau naar wens kon gebruiken!

Tagged on: , ,