crossfit Aalsmeer een intensieve training

Crossfit Aalsmeer heeft de beste crossfit trainingen. Ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ze bieden ook een gemotiveerde en dynamische omgeving vol met mensen van alle leeftijden en verschillende lichaamstypes. Al deze mensen zetten zich hard in om hun fitness resultaten te bereiken. Het zijn strenge, maar ook motiverende trainers. Bij deze trainingen verleg je je grenzen en het is ook nog eens heel gezellig, je krijgt ook de mogelijkheid om buiten te trainen, je kunt je altijd inschrijven voor een gratis intake.

crossfit Aalsmeer

 Wat is crossfit Aalsmeer

Crossfit valt als trainingsvorm onder fitness, maar het gaat verder dan alleen vet verbranden of spiermassa opbouwen. Crossfit krijg je als je gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman. Tijdens een crossfit training wordt er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd.

De oefeningen die je uitvoert hebben altijd te maken met natuurlijke lichaamsbewegingen. Hierbij kun je denken aan klimmen, tillen, duwen, trekken, stoten, springen en rennen. Hiervoor worden voorwerpen als barbells, dumbbells en kettlebells, maar ook items als tractorbanden, zandzakken en touwen gebruikt. De resultaten van jou training worden altijd bijgehouden, zo kun je zien of je jezelf verbeterd, maar kun je er ook een wedstrijdje van maken tegen de andere mensen.

Je start een training met een warming-up. Daarna komt er een stukje technische vaardigheden. Hier worden de crossfit bewegingen uitgelegd en geoefend zodat je alles goed en veilig uit kunt voeren om blessures te voorkomen. Na het technische gedeelte volgt vaak een intensieve training van 10 à 20 minuten. Dot wordt de “workout of the day” (WOD) genoemd.